Cumali İlkokulu


Vizyon: OKULUMUZUN VİZYONU: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: OKULUMUZUN MİSYONU: Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar: 0

Saatler: 09,00 - 14,40
Isınma: KÖMÜR
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: OKULUMUZUN ÖĞRETMEN SERVİSİ BULUNMAMAKTADIR.
Sportif Etkinlikler: Badmington, Futbol ve Basketbol ve Mangala , Reversi ve Satranç vb. akıl oyunları
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0382 369 20 26

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://ortakoycumaliilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Cumali Köyü Ortaköy AKSARAY

Öğretmen :1
Öğrenci :10
Derslik :5
Kütüphane Kitap Sayısı :380
Öğretim Şekli :BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIF(1 öğretmen)

Yerleşim Yeri - CUMALİ KÖYÜ ORTAKÖY/AKSARAY

Adres - Cumali Köyü Ortaköy AKSARAY

Ulaşım Okulumuza Aksaray merkezden ulaşım sağlayacak öğretmenlerimiz için; Aksaray merkez ile köyümüz arası 45 km olup yaklaşık 45 dk sürmekte ve ulaşım şahsi araçlarla yapılmaktadır. İlçede kalacak öğretmenlerimiz için ise ortaköy merkez ile okulumuz arası 14 km olup yaklaşık 15 dk sürmekte ve yine şahsi araçlarla sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLE UZAKLIĞI 45 KM İLÇEYE UZAKLIĞI 14 KM